OM ALL INCLUSIVE STÄDFIRMA


Sedan starten har vi arbetat med många kunder i hela Skåne. Toppenservice börjar och slutar med erfarna och vänliga proffs.  All Inclusive Städfirma genomför projekt effektivt och enligt avsatt tidsschema i hela Skåne, och gör allt vi kan för att bilda varaktiga relationer med våra kunder. Vi har erfarna teamledare på varje lag som utför bl.a. flyttstädning i Lund, Malmö, Ystad, Lomma, Staffanstorp och resten av Skåne. Vänliga och kunniga hemstädare som utför hemstädningar i Malmö, Lund och resterande länet.


All Inclusive Städfirma har som mål att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till sina kunder, genom att ge dem den professionella service de förtjänar. Vi utför bland annat flyttstädning, hemstädning och trappstädningar i hela Skåne. Hör av dig idag för att få mer information om våra Städtjänster i Malmö, Lund och resten av Skåne.

VÅRA TJÄNSTER


Hos All Inclusive Städfirma erbjuds du högkvalitativa tjänster i hela Skåne. Ta en titt under fliken ''tjänster'' för mer information, har du frågor så tveka inte att höra av dig till oss på All Inclusive Städfirma.



Så här jobbar vi på All Inclusive Städfirma


Det här utför vi

All Inclusive Städfirma har en städlista som visar vilka olika moment vi utför, med undantag för individuella överenskommelser.

Säkerhetspolicy

I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsföreningens (www.ssf.nu) riktlinjer i säkerhetsfrågor. All Inclusive Städfirma har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal.

Miljöpolicy

All Inclusive Städfirmas tjänster utförs med minsta möjliga miljöpåverkan.

Integritetspolicy

För oss på All Inclusive Städfirma är det oerhört viktigt att du skall känna dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter. Mot bakgrund av EU:s nya allmänna dataskyddsförordning (GDPR) har vi på All Inclusive Städfirma sett över våra interna säkerhetsrutiner och tillsammans med våra partners säkerställt så att dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt och att våra tillvägagångssätt följer gällande lagar.


Kontakta Oss